Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Γυμναστική με «ντέρτια» mix

Με ζεϊμπέκικο, τσιφτετέλι και ένα ντέφι, ξεκίνησε το μάθημα «ντέρτια» mix στο Εναλλακτικό Γυμναστήριο «ΦΩΣ» (Πραξιτέλους 179) στο κέντρο του Πειραιά. Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν διασκεδάζοντας.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης είναι «λαϊκό» αφού έχει ως σημείο αναφοράς του το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.
Ήδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο μάθημα όπου οι ασκούμενοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι να το ξανακάνουν. Διασκεδάζοντας γυμνάζουν κοιλιακούς, σφίγγουν γλουτούς, ενδυναμώνουν μυς και αφήνουν τη διάθεσή τους να ανέβει σταδιακά «χτυπώντας κόκκινο».
Το μάθημα «ντέρτια» mix απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν πρωτότυπους τρόπους εκγύμνασης. Η ιδέα είναι της Μαριάννας Παπαδοπούλου που διευθύνει και το γυμναστήριο. «Θέλησα μα δώσω στους ανθρώπους την ευκαιρία να γυμναστούν με τον λιγότερο δυνατό επίπονο τρόπο, ξεφεύγοντας από τις κλασικές νόρμες εκγύμνασης και συνδυάζοντας ασκήσεις με λαϊκή μουσική. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα η ανταπόκριση του κόσμου να είναι τόσο μεγάλη. Το συγκεκριμένο μάθημα μπορώ να πω ότι έχει κερδίσει ακόμη και εκείνους που συστηματικά απέφευγαν τη γυμναστική. Ιδρώνουμε, διασκεδάζουμε και ταυτόχρονα χάνουμε θερμίδες. Η γυμναστική στο «ντέρτια» mix γίνεται παιχνίδι!»
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο μάθημα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 4297888. Το μάθημα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 7.30 μ.μ.-8.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: